Team building paintball

Adauga realism trainingului organizat de firma ta, pe probleme de consolidare a echipei, prin concursuri de paintball, acest joc fiind recomandat persoanelor care fac parte din echipe noi sau sunt membrii unora existente aflate în schimbare, persoane care doresc sa inteleaga rolurile in echipa. Paintball-ul este ideal pentru teambuilding.
Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti.

Cateva date statistice in favoarea programelor de teambuilding:

– in proportie de 80%, satisfacerea clientilor se datoreaza activitatii angajatilor cu adevarat dedicati organizatiei.
– mai putin de 20% din angajati lucreaza la potentialul maxim si 75% din acestia considera ca ar putea fi mai eficienti in munca lor

Teambuilding-ul face parte dintr-un proces mai amplu de interventie specializata la nivelul individului sau echipelor dintr-o organizatie. Dupa ce se face evaluarea organizatiei prin chestionare si interviuri la nivelul fiecarui post, se stabileste diagnosticul general al organizatie si doar apoi se propune un plan de interventie care poate cuprinde si activitatile de teambuilding.
Eficienta unui team building depinde in cea mai mare parte de experienta si expertiza consultantului care monitorizeaza team building-ul.
Un consultant bun stie cum sa mobilizeze fiecare membru al echipei, sa stabileasca rolurile, responsabilitatile si obiectivele echipei pentru ca fiecare membru sa functioneze la potentialul maxim.Paintball-ul este un sport folosit cu success de catre consultantii in team building pentru dezvoltarea individuala si eficientizarea echipelor.
Echipele vor juca paintball conform unor scenarii stabilite, vor concepe strategii de supravietuire si eliminare a adversarului. Dincolo de suspans, spectaculozitate, descarcare de adrenalina si distractie, in functie de obiectivele de training, paintball-ul ofera sansa dezvoltarii si exersarii unor variate abilitati.